Workshops & Lezingen

Hier vind je alle informatie over de online en offline workshops, masterclasses en opleidingen. Ook voor het boeken van lezingen en Linda als spreker kun je hier terecht.

 

ONLINE MASTERCLASS

Binnenkort vind je hier alle informatie en nieuwe data voor de online masterclasses.

WORKSHOPS OP LOCATIE

Binnenkort vind je hier alle informatie en nieuwe data voor de workshops in het Care to Connect Centrum in Zoetermeer.

SPREKER

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren, motiveren en bewust te maken van waar ze staan in het leven en hoe ze door middel van hormoonbalans alles uit zichzelf kunnen halen om het leven te kunnen leiden waar ze van dromen.

Maar wel op een zo goed en makkelijk mogelijke manier uitleggen wat hormoonbalans inhoudt. En je daarbij in te laten zien dat het leuk is om hiermee aan de slag te gaan. Dat je van je klacht je kracht kunt maken en dat je juist zoveel meer over jezelf te weten komt als je durft goed naar jezelf te kijken en te luisteren. Waarbij ik je wil informeren over hormonen, wat ze doen, wat ze vóór je doen en wat ze daarvan kunnen leren. Om je te inspireren en te motiveren om de beste versie van jezelf te zijn en zo alles uit het leven te kunnen halen.

Kennis delen vind ik het leukst om te doen. Op de werkvloer bij bedrijven die de (mentale) gezondheid van hun medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. Of op (online) events om de deelnemers alles te vertellen over hormonen, voeding en gezondheid.