Hi, ik ben Linda Reinhardt…

37 jaar oud. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij de twee mooiste kindjes, Isa-Mae en Joah. Ik hou van gezelligheid, uitgebreid dineren, knuffelen met mijn liefdes en urenlang kletsen met vriendinnen. Al vroeg kwam de passie en fascinatie voor gezondheid en de medische wereld. Na mijn hbo studies verpleegkunde en verloskunde kwam daar ook nog een persoonlijke reden bij om mij nog verder te verdiepen hormonen, voeding en gezondheid… er werd bij mij PCOS geconstateerd.

Gaat hieronder verder

Mijn verhaal

In 2010 ben ik getrouwd en tijdens onze huwelijksreis besloten wij om te stoppen met anticonceptie (ik was zelf aan de pil) om zwanger te worden. Vol vreugde begonnen wij aan deze spannende reis, maar al snel merkte ik dat er iets niet klopte.

Na een half jaar menstrueerde ik nog niet. Op internet las ik dat het kon komen door ontpillen, maar ergens voelde ik dat er meer achter zat. Als tiener had ik al een hele onregelmatige cyclus en kon volgens de huisarts maar beter aan de pil. Na een jaar nog steeds geen menstruatie gehad te hebben zat ik vervolgens bij diezelfde huisarts. Ik moest gewoon even geduld hebben zei ze, maar ik ging niet weg zonder doorverwijzing naar de gynaecoloog.

Eenmaal daar ging het heel snel. Bloed laten prikken, onderzoek voor mijn man en een inwendige echo bij mij. PCOS constateerde ze. Zonder uitleg, maar mèt briefje voor de apotheek kon ik gaan beginnen aan de hormoonpillen en een nieuwe afspraak maken voor over 2 weken.

Ik ben ontzettend blij dat wij dit traject konden doorlopen. Daar hebben we immers 2 prachtige kindjes door gekregen. En juist ook tijdens dit traject leerde ik dat gezondheid zoveel verschillende factoren bevat. En dat het belangrijk is om de oorzaak van je klachten aan te pakken in plaats van symptoombestrijding.

“De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen kunnen helpen én bewust kunnen maken en het is mijn missie om zo ook jou te helpen op weg naar een gezonde leefstijl waardoor jij de beste versie van jezelf kunt zijn…”

Liefs Linda

Opleidingen en cursussen

  • HBO-verpleegkunde
  • Verloskunde
  • KPNI i.o.
  • Orthomoleculaire therapie
  • Prikkelbare darm syndroom
  • Hormonen en vruchtbaarheid
  • NC&E
  • Neurotransmitters
  • Supplementen

Snel navigeren naar

Hormoonbalans

Hormonen, gezondheid en mindset

Cursussen

Informatie over mijn cursussen

Ebooks

Informatie over mijn ebooks