Mijn favorieten

Wij vinden het heerlijk om nieuwe producten en diensten op het gebied van gezondheid en hormoonbalans uit te proberen. We delen vervolgens alleen de producten waar we écht achterstaan, wat we zelf graag gebruiken en waarvan we weten dat het jullie kan helpen.

Hieronder zijn al onze favorieten gebundeld ♡

PLNKTN

Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met de mannen van PLNKTN en wat zij hebben ontwikkeld is echt fantastisch. Ze halen Omega 3 uit algen, maar er zit nog zoveel meer in dat het eigenlijk een multivitamine en mineralen is.

De Marine Fytoplankton zit vol mineralen, vitaminen, antioxidanten en fosfolipide Omega-3 EPA.

Het ondersteunt bij:
✓ Versterken immuunsysteem
✓ Gezondere spijsvertering/darmflora
✓ Een betere huid
✓ Ontstekingen remmen
✓ Hormoonbalans

Met de code LINDAREINHARDT krijg je 15% korting op je gehele bestelling

HELLO FRESH

Gezond en voedzaam eten is een must voor mij. Ik vind het lekker, ik voel me er zoveel beter door en het geeft me energie. Wat minder energie geeft is iedere dag wéér de struggle van het bedenken wat we gaan eten, boodschappen doen en dan nog gaan koken.
Daarom hebben wij een paar maanden geleden Hello Fresh opnieuw aangezet.
Er is ontzettend veel keuze, ook in vegan, glutenvrij en gezond, we hebben geen verspilling en we eten steeds weer iets nieuws.

Wil jij ook het gemak van Hello Fresh uitproberen? Met de kortingscode Fresh85Linda krijg je tot wel €90,- korting op je eerste 4 boxen.

Laat je me weten welke boxen jij hebt gekozen?

Enjoy ♡

FERTILILY

Zwanger worden lijkt voor sommige zo normaal, maar in Nederland heeft maar liefst 1 op de 6 stellen moeite met zwanger worden.

Een Ferti•Lily cup kan je hierbij ondersteuning bieden. Het houdt het zaad langer op zijn plek en zorgt ervoor dat er meer zaadcellen bij de baarmoedermond komen, wat de kans op bevruchting van de eicel kan vergroten.

De afgelopen jaren heb ik tijdens de consulten iedereen met een kinderwens de Ferti•Lily cup geadviseerd. Ik heb een kortingscode voor je: LINDA10 geeft je 10% korting op je gehele bestelling.

HAIRLUST

Wist je dat haarverzorgingsproducten ook invloed hebben op jouw hormoonbalans? We gebruiken het dagelijks, maar staan niet zo snel stil bij alle stoffen die erin zitten. Het bevat vaak enorm veel chemicaliën.

Je huid is je grootste orgaan en het werkt als een barrière, maar het is wel doorlaatbaar. Dat betekent dat alles wat je gebruikt, gemakkelijk door de huid heen gaat en terecht komt in je bloedbaan.

Geen enkel voedingspatroon en gezonde levensstijl kunnen compenseren voor de chemicaliën die we op deze manier binnen krijgen. Daarom gebruik ik de haarverzorgingsproducten van Hairlust. Vegan, biologisch en vrij van siliconen, sulfaten, en parabenen.

STORYTEL

Boeken lezen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Ik vind het zelfs jammer als ik bijna aan het eind van een boek ben… Ik probeer iedere dag te lezen, al zijn het maar een paar bladzijdes. Papieren boeken zijn inmiddels wel verruild voor ebooks op mijn telefoon of op de tablet.

Het liefst lees ik non-fictie/zelfhulp boeken. Op mijn 18e begon dat met ‘Een ongewoon gesprek met God’ gevolgd door vele heerlijke boeken als The Alchemist, De kracht van het Nu, Wat ik zeker weet en Becoming supernatural.

De ebooks lees of luister is via Storytel.nl en omdat ik zo enthousiast ben kun je via onderstaande link 30 dagen gratis gebruik maken van de app. Daarbij heb je toegang tot álle ebooks én luisterboeken (meer dan 350.000 verhalen). In alle genres.

MEDITATION MOMENTS

Mediteren heeft mijn leven veranderd. Vooral in stressvolle periodes heeft het mij zo enorm geholpen om rustiger te worden, de dingen te overzien en te voelen dat het goed komt. En nu geeft het een fijne start van de dag en kan ik er in de avond rustig door slapen.

Wil je ook starten met mediteren? Een fijn app om te gebruiken is de Meditation Moments app. Er zijn ook meditaties van 5 minuten. Zo kun je het rustig opbouwen en kun je echt even tijd voor jezelf nemen.

Als ambassadeur van Meditation Moments mag ik met jullie een link delen waarbij je 30 dagen gratis gebruik kunt maken van de app en alle meditaties en visualisaties kunt beluisteren. Klik op de volgende link voor 30 dagen gratis premium toegang: