Supplementen

Een gezonde leefstijl begint bij een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Het zorgt ervoor dat je vitaminen, en mineralen binnenkrijgt die je zo hard nodig hebt. De meeste voedingsstoffen kunnen we ook uit voeding halen, maar helaas niet alles. Daarom kunnen supplementen een mooie aanvulling zijn. Hieronder vind je welke supplementen kunnen ondersteunen bij o.a. Hormoonbalans, darmgezondheid, menopauze en ter voorbereiding op, en tijdens je zwangerschap.

Twijfel je over welke supplementen voor jou van toepassing zijn? Vraag dan het gratis suppletie advies aan.

HORMOONBALANS

Heb je last van hormonale klachten zoals PMS, klachten tijdens je menstruatie of als je je hormoonbalans wil herstellen na het stoppen met de pil, dan kan dit pakket, naast een gezonde leefstijl en voedingspatroon, ondersteuning bieden.

Het pakket bestaat uit:

 • Magnesium Complex. Magnesium helpt bij de aanmaak van hormonen en kan daardoor bijdragen aan een betere hormoonbalans. Het mineraal werkt ook goed bij PMS en menstruatie-klachten.
 • Visolie. Omega-3 is belangrijk bij de vorming van prostaglandines. Deze zijn nodig voor de productie van hormonen. omega-3 vetzuren reguleren de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen.
 • Femme. Gebaseerd op de meest recente wetenschap is Femme ontwikkeld, een formule die ideaal is bij klachten die gelinkt zijn aan onze hormonen. Het bevat vrouwenadaptogeen Shatavari en Maca voor de hormoonbalans, het libido en de vruchtbaarheid. (Let op: De werking van Femme wordt verminderd door gebruik van anticonceptiepil. Bij (hormoon)spiraal kan het wel gebruikt worden).
 • B12. Naast B12 zit er ook B6 in wat ondersteunt bij stofwisseling en regeling van hormoonhuishouding.

Met de code: Lindareinhardt10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (invullen bij waardebon)

DARMGEZONDHEID

Om je darmen te ondersteunen is het belangrijk om een goed en gevarieerd voedingspatroon te hebben. Daarnaast kunnen supplementen ondersteuning bieden bij herstel van je darmen en bijdragen aan een gezond microbioom.

Het pakket bestaat uit:

 • L-Glutamine. Glutamine is een belangrijke stof voor het darmslijmvlies. Het ondersteunt de aanmaak en herstel van het darmslijmvlies. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat het bij kan dragen aan een goede darmfunctie en spijsvertering.
 • Visolie. Inname van omega 3-vetzuren verbetert de bacteriële diversiteit in de darmen.
 • Symflora. Deze pre- en probiotica zorgt voor een goede werking van de darmen en helpt bij de ontwikkeling van het immuunsysteem.
 • Kurkuma. Kurkuma werkt ontstekingsremmend en biedt ondersteuning bij het bestrijden van ontstekingen. Kurkuma is ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en om maag-darmklachten te verlichten.

Met de code: Lindareinhardt10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (invullen bij waardebon)

PRENATAAL

Een gezonde leefstijl is belangrijk tijdens de zwangerschap. Voor jou, maar ook voor de ontwikkeling van je kindje. Dat begint al bij de voorbereiding op je zwangerschap. Daarom is er speciaal voor alle Mommy’s (to be) dit pakket samengesteld.

Het pakket bestaat uit:

 • Multi Dag&Nacht mama. Naast alle goede vitaminen en mineralen bevat het ook voldoende vitamine D en foliumzuur wat bijdraagt aan de groei van je ongeboren kindje.
 • Visolie. Omega 3 vetzuren is onder andere goed voor ons brein, hart en bloedvaten en onze hormoonhuishouding en draagt bij aan de cognitieve ontwikkeling van je kind.
 • Magnesium complex. Magnesium speelt een belangrijke rol bij de celdeling en groei van je kindje. Extra magnesium tijdens de zwangerschap zorgt ervoor dat de spieren in de baarmoeder zich meer ontspannen en samentrekkingen voorkomt.
 • Symflora. Een gezonde darmflora is belangrijk tijdens de zwangerschap, en probiotica kan daarbij helpen. Het verbetert de werking van je darmen, stoelgang en spijsvertering.

Met de code: Lindareinhardt10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (invullen bij waardebon)

MENOPAUZE

De overgang; een periode in het leven van de vrouw waarin de hormoonhuishouding een nieuw evenwicht moet vinden. Het komt voor veel vrouwen met vervelende klachten en ongemakken. Dit pakket is bedoeld ter ondersteuning voor en tijdens de menopauze.

Het pakket bestaat uit:

 • Multi vrouw. De multi biedt ondersteuning bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers en prikkelbare gevoelens.
 • Feminosan. Feminosan heeft 5 bestanddelen die de niet zo leuke klachten tijdens de overgang kunnen verminderen. Opvliegers, nachtzweten, onrust. Waardoor de overgang wat prettiger verloopt.
 • Magnesium. Magnesium speelt een belangrijke rol bij de energiestofwisseling, de botopbouw en de aanmaak van hormonen. Om deze reden kan het bijdragen aan de vermindering van overgangsverschijnselen zoals vermoeidheid, opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en lusteloosheid.
 • Visolie. Visolie ondersteunt bij de productie en regulering van hormonen.

Met de code: Lindareinhardt10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (invullen bij waardebon)

WEERSTAND

Ben je snel grieperig, verkouden, niet fit? Als aanvulling op een gezonde leefstijl en voedingspatroon kan dit pakket jouw weerstand een goede boost geven.

Het pakket bestaat uit:

 • Gebufferde vitamine C. Vitamine C helpt energie vrij te maken, beschermt je lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf en is gunstig bij een gevoel van futloosheid. Daarnaast bevat het zink. Zink is een goede antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem
 • Magnesium Tauraat. Magnesium is een van de grootste energieleverancier, zorgt voor vermindering van vermoeidheid en helpt bij een goede elektrolytenbalans.
 • Vitamine D. Vitamine D zorgt voor een goede weerstand en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.

Met de code: Lindareinhardt10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (invullen bij waardebon)

HUID&HAAR

Heb je veel last van haaruitval of klachten rondom je huid? Dan kan dit pakket ondersteuning bieden bij herstel van huid&haar.

Het pakket bestaat uit:

 • SilSolutions. Silicium speelt een rol in de aanmaak van de eiwitten keratine en collageen, het ondersteunt de conditie van je haar, nagels en huid, voor behoudt van stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid en boost je haarvolume.
 • Collageen. Collageen verbetert de huid, haar en nagelstructuur, helpt om botmassa verlies te voorkomen, gewrichten soepel te houden en helpt de spiermassa te vergroten
 • Borage. Borage herstelt de kracht, glans en uitstraling van dof en vermoeid haar. Het kan helpen bij het verminderen van huidontstekingen, zoals acne, puistjes en eczeem.

Met de code: Lindareinhardt10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (invullen bij waardebon)