Contact

Mocht je naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen hebben of wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen tijdens een consult? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak op de praktijk

Tijdens een consult op de praktijk bespreken we je klachten en nemen we het intake formulier door. Aan de hand daarvan krijg je tips en daarna nemen we de bloedtest af.

  • Hoelang: 45 minuten
  • Hoe: op de praktijk in Zoetermeer
  • We bespreken je klachten en het intake formulier
  • We nemen de EMB test af
  • Na 3 weken heb je de uitslag en deze bespreken we in een online consult

Afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Online consult Hormoonbalans

Tijdens een online consult van 50 minuten bespreken we samen je klachten. Vooraf vul je een intakeformulier in en deze bespreek je tijdens het online consult. Ik bekijk, naar aanleiding van de gegeven informatie, wat de oorzaak van jouw klachten kunnen zijn. Dit kan eventueel aanvullend met een bloedonderzoek en daarna maak ik een plan om jouw hormonen weer in balans te krijgen.

Bloedtest inclusief online consult

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen? Bijvoorbeeld vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties? Dan kan de EMB-bloedtest de oorzaken hiervan inzichtelijk maken. De test kun je online bestellen. Na drie weken krijg je de uitslagen op de mail. Na het verkrijgen van jouw uitslagen gaan we alles nog bespreken tijdens een consult. Je krijgt hierin uitleg over jouw uitslagen en ik geef je tips en adviezen om er alles aan te doen om eventuele klachten te verminderen zodat jij je weer beter voelt. Ook is er alle tijd voor het stellen van vragen.

Vragen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Menu