Bloedtest Linda Reinhardt

Bloedtest

EMB-bloedtest in 5 stappen…

  1. Stap 1. Bestel de EMB-bloedtest
  2. Stap 2. Voer de bloedtest zelf thuis uit
  3. Stap 3. Stuur de bloedtest op
  4. Stap 4. Ontvang na 3 weken de uitslag
  5. Stap 5. Bekijk jouw uitslag met het e-book

Bestel de bloedtest…

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen? Bijvoorbeeld vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties? Dan kan de EMB-bloedtest de oorzaken hiervan inzichtelijk maken.

Om je klachten inzichtelijk te krijgen is het belangrijk om te weten of je eventueel bepaalde…

  • Tekorten hebt in onder andere vitamines en mineralen
  • Of je blokkades hebt
  • Of een disbalans hebt op bepaalde vlakken
  • Ook heeft de gezondheid van je darmen en stress een enorme invloed op je gezondheid en daarmee op je hormonen en je gemoedstoestand.

De hierboven genoemde zaken kunnen er eventueel voor zorgen dat je minder goed in je vel zit.  Soms merk je er weinig van, maar je kunt hierdoor lichamelijke of mentale klachten hebben. Of je nou wel of geen klachten hebt, als de uitslag een tekort, overschot, disbalans of blokkade aangeeft, kan dat je gezondheid beïnvloeden en ook later klachten veroorzaken.

Met de bloedtest kun je erachter komen wat eventueel de oorzaak is van jouw klachten…

Waarom een bloedtest

Met de EMB-bloedtest wordt jouw gezondheid zeer uitgebreid onderzocht in een laboratorium. Hierdoor krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid, maar kun je ook erachter komen wat eventueel de oorzaak is van jouw klachten op basis van je bloed. Je vindt in de zeer uitgebreide uitslag (14 pagina’s) duidelijk tekorten, overschotten, blokkades en eventuele disbalans, plus een persoonlijk advies om deze waar nodig te verbeteren.

Het is niet alleen belangrijk als vrouw je gezondheid te laten testen, maar zeker ook als man met een kinderwens…

Ook voor mannen

Deze bloedtest is voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil laten onderzoeken en verbeteren. Heb je klachten? Zit je niet lekker in je vel? Ben je moe? Slaap je slecht? Heb je stress? Of andere klachten? Alles wordt getest in deze test op basis van je bloed.

10 stappen: zo gaat de bloedtest in zijn werk…

Hieronder vind je 10 stappen hoe je de bloedtest in zijn werk gaat.

Stap 1

In de shop van lindareinhardt.nl bestel je de EMB-bloedtest. Deze test is inclusief het zeer uitgebreide EMB-bloedtest e-book, deze ontvang je direct na het bestellen automatisch digitaal in je mailbox.

Stap 2

Vervolgens krijg je de bloedtest snel thuisgestuurd per brievenbuspost, de track & trace code ontvang je per mail als jouw bestelling is verstuurd.

Stap 3

Na het ontvangen van de bloedtest, kun je deze zelf thuis uitvoeren. Hieronder vind je de video met de uitgebreide uitleg, hoe je stap voor stap, de EMB-bloedtest zelf thuis kunt uitvoeren…

Stap 4

In het kort; via een klein vingerprikje neem je meerdere druppels bloed af, deze vang je op in een bloedbuisje.

Stap 5

Jouw bloedtest stuur je vervolgens op naar het laboratorium, het adreslabel vind je in het doosje.

Stap 6

Ongeveer 3 weken later ontvang je per mail jouw uitslag met een persoonlijk suppletie advies om jouw gezondheid en/of vruchtbaarheid waar mogelijk te verbeteren en klachten waar mogelijk te verminderen of te verhelpen.

Stap 7

Daarnaast vind je in het e-book een stappenplan hoe je met behulp van het ‘EMB-bloedtest e-book’, jouw uitslag beter kunt begrijpen en eventueel een plan van aanpak kunt maken om jouw gezondheid en/of vruchtbaarheid waar mogelijk te verbeteren.

Stap 8

Mocht je daarna nog vragen hebben kun je die stellen tijdens de ‘EMB-bloedtest webinar’ of tijdens een persoonlijk consult met Linda Reinhardt.

Stap 9

Daarna bestel je de supplementen uit jouw persoonlijke advies in jouw uitslag en ga je aan de slag met het voedingsadvies die je in het e-book vindt.

Stap 10

Het is raadzaam aan om je plan van aanpak en supplementen minimaal zes weken vol te houden. Als je een kinderwens hebt is het raadzaam om dit vol te houden totdat je zwanger bent.

Deze onderzoeksmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten van de personen die deze bloedtest hebben gedaan. Deze resultaten komen (mede) door het opvolgen van de (op basis van de uitkomsten van de bloedtest) gebaseerde adviezen…

Bestel de bloedtest…

E-book met de uitleg voor jouw uitslag

Tijdens het bestellen van de EMB-bloedtest bestel je ook gelijk het zeer uitgebreide EMB-bloedtest e-book. Met dit e-book kun je uiteindelijk jouw uitslag bekijken en analyseren. In dit e-book vind je per punt hoe je jouw uitslag kunt interpreteren. Na het ontvangen van jouw uitslag kun je het e-book ernaast leggen. Zo krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de uitslag kun je die stellen tijdens een persoonlijk consult waarin fertiliteits- en hormoon expert Linda Reinhardt antwoord geeft op jouw vragen die je kunt stellen. Twijfel je over bepaalde resultaten of maak je je zorgen? Neem dan altijd contact op met een (huis)arts of (orthomoleculair) therapeut.

Persoonlijk advies

Op de laatste pagina van jouw uitslag vind je een persoonlijk advies van de therapeut van het laboratorium welke supplementen je kunt slikken om jouw waarden en gezondheid waar nodig te verbeteren. Twijfel je over bepaalde resultaten of wil je persoonlijk advies? Dan kun je jouw vragen stellen tijdens een persoonlijk consult met fertiliteits- en hormoon expert Linda Reinhardt antwoord geeft op jouw vragen die je anoniem kunt stellen. Twijfel je over bepaalde resultaten of maak je je zorgen? Neem dan altijd contact op met een (huis)arts of (orthomoleculair) therapeut.

Het fijne aan deze bloedtest is dat je ‘m zelf thuis kunt uitvoeren en na 3 weken de uitgebreide uitslag ontvangt en dan inzichtelijk krijgt hoe het met jouw gezondheid is gesteld…

Bestel de bloedtest…

Verschil tussen een bloedtest bij de (huis)arts en de EMB-bloedtest

Het verschil tussen een bloedtest bij de (huis)arts en de EMB-bloedtest is dat de EMB-test niet onderhevig is van suppletie van vitaminen of mineralen, waardoor er echt gekeken kan worden naar eventuele tekorten. Waardes in het bloed van de arts kunnen goed zijn, maar dit wil niet zeggen dat de omzetting naar werkende stoffen ook goed verloopt waardoor jij je beter zou voelen. De uitslagen van een EMB-bloedtest kijken verder dan de gestelde referentiewaarden in het ziekenhuis. Daarnaast wordt er niet alleen getest op tekorten, maar is het een zeer uitgebreide test wat een compleet beeld van jouw gezondheid laat zien. Zo’n uitgebreide uitslag krijg je niet snel, in bijvoorbeeld een ziekenhuis, in één test naar voren. Met deze test weet je meteen waar het probleem zit en krijg je daar adviezen over om zo de waardes te verbeteren. Deze test vervangt niet de reguliere zorg. Niet alles kan worden opgelost met leefstijladviezen. Verwijzing naar een arts is soms noodzakelijk.

Resultaten van dit bloedonderzoek

Deze onderzoeksmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten van de personen die deze bloedtest hebben gedaan. Deze resultaten komen (mede) door het opvolgen van de (op basis van de uitkomsten van de bloedtest) gebaseerde adviezen. Praktijk Wiersma hoort terug van de aangesloten therapeuten die deze EMB-bloedtest aanbieden dat ongeveer 70-80% van de patiënten verbetering opmerkt; patiënten herkennen zich ook vaak in de uitslag.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de uitslag kun je die stellen tijdens de maandelijkse EMB-bloedtest webinar waarin fertiliteits- en hormoon expert Linda Reinhardt antwoord geeft op jouw vragen.

bestel de bloedtest…

Hier vind je de video met de uitgebreide uitleg, hoe je stap voor stap, de EMB-bloedtest zelf thuis kunt uitvoeren…

Menu