Bloedtest

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen? Bijvoorbeeld vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties? Dan kan de EMB-bloedtest de oorzaken hiervan inzichtelijk maken.

LET OP: Per 1 januari 2022 stop ik met de 1-op-1 consulten. Dit betekent dat je t/m 31 december een afspraak voor op de praktijk kunt inplannen in de agenda of de EMB-test kunt bestellen voor thuis (nu voor € 185,- ipv € 199,-). De nabesprekingen lopen uiteraard nog wel door in januari, maar ik zal vanaf dan géén nieuwe cliënten aannemen of bloedtesten verkopen.
De focus zal vanaf dan volledig liggen op de online programma’s, ebooks en hormoonplannen ♡

Om je klachten inzichtelijk te krijgen is het belangrijk om te weten of je eventueel bepaalde…

  • Tekorten hebt in onder andere vitamines en mineralen
  • Of je blokkades hebt
  • Of een disbalans hebt op bepaalde vlakken
  • Ook heeft de gezondheid van je darmen en stress een enorme invloed op je gezondheid en daarmee op je hormonen en je gemoedstoestand.

De hierboven genoemde zaken kunnen er eventueel voor zorgen dat je minder goed in je vel zit.  Soms merk je er weinig van, maar je kunt hierdoor lichamelijke of mentale klachten hebben. Of je nou wel of geen klachten hebt, als de uitslag een tekort, overschot, disbalans of blokkade aangeeft, kan dat je gezondheid beïnvloeden en ook later klachten veroorzaken.

Met de bloedtest kun je erachter komen wat eventueel de oorzaak is van jouw klachten…

Waarom een bloedtest

Met de EMB-bloedtest wordt jouw gezondheid zeer uitgebreid onderzocht in een laboratorium. Hierdoor krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid, maar kun je ook erachter komen wat eventueel de oorzaak is van jouw klachten op basis van je bloed. Je vindt in de zeer uitgebreide uitslag (14 pagina’s) duidelijk tekorten, overschotten, blokkades en eventuele disbalans, plus een persoonlijk advies om deze waar nodig te verbeteren.

Het is niet alleen belangrijk als vrouw je gezondheid te laten testen, ook is de test zeker geschikt voor mannen…

Ook voor mannen

Deze bloedtest is voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil laten onderzoeken en verbeteren. Heb je klachten? Zit je niet lekker in je vel? Ben je moe? Slaap je slecht? Heb je stress? Of andere klachten? Alles wordt getest in deze test op basis van je bloed.

10 stappen: zo gaat de bloedtest in zijn werk…

Hieronder vind je 10 stappen hoe je de bloedtest in zijn werk gaat.

Stap 1

In de shop van lindareinhardt.nl bestel je de EMB-bloedtest. Deze test is inclusief het zeer uitgebreide EMB-bloedtest e-book, deze ontvang je direct na het bestellen automatisch digitaal in je mailbox.

Stap 2

Vervolgens krijg je de bloedtest snel thuisgestuurd per brievenbuspost, de track & trace code ontvang je per mail als jouw bestelling is verstuurd.

Stap 3

Na het ontvangen van de bloedtest, kun je deze zelf thuis uitvoeren. Hieronder vind je de video met de uitgebreide uitleg, hoe je stap voor stap, de EMB-bloedtest zelf thuis kunt uitvoeren…

Stap 4

In het kort; via een klein vingerprikje neem je meerdere druppels bloed af, deze vang je op in een bloedbuisje.

Stap 5

Jouw bloedtest stuur je vervolgens op naar het laboratorium, het adres staat op het doosje. Je hoeft er alleen nog 3 postzegels op te doen.

Stap 6

Ongeveer 3 weken later ontvang je per mail jouw uitslag met een persoonlijk suppletie advies om jouw gezondheid waar mogelijk te verbeteren en klachten waar mogelijk te verminderen of te verhelpen.

Stap 7

Daarnaast vind je in het e-book een stappenplan hoe je met behulp van het ‘EMB-bloedtest e-book’, jouw uitslag beter kunt begrijpen en eventueel een plan van aanpak kunt maken om jouw gezondheid en/of vruchtbaarheid waar mogelijk te verbeteren.

Stap 8

In de mail met de uitslagen vind je een link waarmee je een online consult kunt plannen. Dit consult is gratis, duurt een half uur en tijdens het consult gaan we al jouw vragen en klachten bespreken. Ik geef je hierin tips en adviezen zodat jij zo goed mogelijk aan de slag kan met jouw uitslagen.

Stap 9

Daarna ga je aan de slag met alle adviezen en mag je altijd mailen als je ergens tegen aan loopt of vragen hebt.

Stap 10

Het is raadzaam aan om je plan van aanpak en supplementen minimaal acht weken vol te houden. Als je een kinderwens hebt is het raadzaam om dit vol te houden totdat je zwanger bent. Na de acht weken hebben we opnieuw contact via een online consult om te bespreken hoe het met je gaat en hoe je daarna weer verder kunt.

Deze onderzoeksmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten van de personen die deze bloedtest hebben gedaan. Deze resultaten komen (mede) door het opvolgen van de (op basis van de uitkomsten van de bloedtest) gebaseerde adviezen…

Bestel de bloedtest…

E-book met de uitleg voor jouw uitslag

Tijdens het bestellen van de EMB-bloedtest krijg je ook gelijk het zeer uitgebreide e-book. Met dit e-book kun je uiteindelijk jouw uitslag bekijken en analyseren. In dit e-book vind je per punt hoe je jouw uitslag kunt interpreteren. Na het ontvangen van jouw uitslag kun je het e-book ernaast leggen. Zo krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid.

Persoonlijk advies

Na het verkrijgen van jouw uitslagen gaan we alles nog bespreken tijdens een consult. Je krijgt hierin uitleg over jouw uitslagen en ik geef je tips en adviezen om er alles aan te doen om eventuele klachten te verminderen zodat jij je weer beter voelt. Ook is er alle tijd voor het stellen van vragen.

Het fijne aan deze bloedtest is dat je ‘m zelf thuis kunt uitvoeren en na 3 weken de uitgebreide uitslag ontvangt en dan inzichtelijk krijgt hoe het met jouw gezondheid is gesteld…

Bestel de bloedtest…

Vragen

Mocht je nog vragen hebben dan help ik je graag verder.

bestel de bloedtest…

Hier vind je de video met de uitgebreide uitleg, hoe je stap voor stap, de EMB-bloedtest zelf thuis kunt uitvoeren…

Menu