Vruchtbaarheidstraject

November 2018 leerde ik Virginie kennen. Zij wil graag zwanger worden en kwam bij mij voor een consult. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder, maar het contact is altijd gebleven. Virginie zit, na inmiddels 3 miskramen, nu in een medisch traject om zwanger te worden en zij weet dus heel goed hoe het is om tijd vrij te moeten maken voor alle ziekenhuisbezoeken, hormonen te moeten spuiten en om te gaan met teleurstelling. Maar ook, zo gezond mogelijk te leven om de hormonen beter aan te kunnen, jezelf weer bij elkaar te rapen om door te gaan voor de volgende ronde en positief te blijven in het traject.

Yoni Steam

Naast alle supplementen en gezonde voeding, doet Virginie ook regelmatig een Steam.

Yoni steam is het stomen van de vagina. In algemene zin is het ontzettend goed om de vagina te stomen omdat de vagina enorm absorberend is. Door te stomen wordt de bloedstroom en het zuurstofgehalte verhoogd wat ervoor zorgt dat de diepere lagen in de vagina ontspannen, het zelfreinigend effect van je baarmoeder en vagina wordt ondersteund en het baarmoederslijmvlies meer in balans wordt gebracht. Wat weinig vrouwen weten is dat je enorm veel emoties, en daarmee ook trauma, opslaat in je baarmoeder (dat “onderbuikgevoel”). Tijdens een steam krijg je de tijd om daar even bij stil te staan.

Daarnaast brengt het je hormonen en daarmee ook emoties in balans, en geeft het ontspanning en rust.

Zelf heb ik ook zo’n Steam gedaan en naast een fijn en rustig momentje voor jezelf merkte ik dat mijn menstruatie daarna sneller op gang kwam en minder heftig was dan normaal.

Seminar

Door alle ervaringen en opgedane kennis gaan Virginie en ik onze krachten bundelen en samen een seminar organiseren voor vrouwen die graag zwanger willen worden;

Wil je je vruchtbaarheid verhogen of weten wat je zelf nog kan doen om je kinderwens in vervulling te laten gaan? Kom dan naar dit seminar waar we je van diverse tips & tricks voorzien met betrekking tot je cyclus, voeding, mindset en medisch traject. In een gezellige en veilige omgeving met enkel vrouwen is er alle ruimte om ook jouw persoonlijke vragen te stellen aan de experts.

Virginie

Daarnaast zal Virginie je alles vertellen over de Steam en is er een mogelijkheid om kruiden bij haar te bestellen om zelf de Steam thuis uit te voeren.

Linda

Bij Linda heb je de mogelijkheid om die dag een EMB-bloedtest af te nemen. Door middel van een vingerprikje wordt er wat bloed bij je afgenomen en opgestuurd naar het lab. Hier wordt het onderzocht op onder andere vitaminen/mineralen, hormonen, darmparameters, stress, leverfunctie, insulineresistentie, voedingsintoleranties en blokkades. 2 weken later wordt de uitslag via een online consult met je besproken.

Het seminar vindt plaats op zaterdag 10 augustus op een fantastische locatie in Amsterdam.

Tony’s Chocolonely Store & Office

1 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Wil je er ook bij zijn? Klik op onderstaande link voor tickets en meer informatie.

https://www.eventbrite.nl/e/zwanger-worden-seminar-tickets-65517658079

Linda Reinhardt

Over Linda

Linda Reinhardt is medisch afgestudeerd en gespecialiseerd in fertiliteit. Naast de medische kennis is Linda ervaringsdeskundige in het zwanger worden en heeft met aanpassingen in voeding en leefstijl na 3 jaar medische molen niet alleen 2 kinderen gekregen, ook heeft ze geen last meer van haar eerder gediagnostiseerde PCOS.

Linda helpt vrouwen met een kinderwens door middel van het geven van tips op social media, Webinars en houdt online en in haar praktijk persoonlijke consulten. Linda heeft al veel vrouwen geholpen in het verwezenlijken van hun allergrootste wens; zwanger worden ♡

Delen is lief
Menu