Zwanger worden

Spreekuur: Kinderwens

Linda begeleidt vrouwen al vanaf het moment dat er een kinderwens is, dus voordat je stopt met anti-conceptie kun je terecht bij haar kinderwensspreekuur. Vooraf ontvang je per mail een intake formulier.

Tijdens het spreekuur in de praktijk van Linda wordt het intakeformulier doorgenomen en kun je al jouw vragen stellen over (gezond) zwanger worden en zwanger zijn. Daarnaast wordt jouw huidige (medische) situatie doorgesproken. Voeding, medicijngebruik, risicofactoren in de familie, cyclus, seks, maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan tijdens het spreekuur centraal.

Waar: Willem Dreeslaan 170 in Zoetermeer (of video call)
Duur: 60 minuten
Kosten: € 150,-

Zwanger worden

Mocht je al langer bezig zijn met zwanger worden kan Linda jou en eventueel jouw partner helpen door middel van een ‘zwanger worden consult’. Mocht je na dit consult langer begeleiding willen, kan dat door middel van een ‘zwanger worden traject’.

ZWANGER WORDEN: EMB Bloedtest

Als je zwanger wilt worden is het belangrijk dat alles in balans is. Tekorten in vitamine of mineralen kunnen er (in)direct voor zorgen dat je lichaam niet optimaal functioneert en je hormonen niet goed in balans zijn.

Welke verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?

Hormoonbalans (Oestrogeen, Progesteron), Leverbelasting, Darmverstoring, Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten), Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.), pH balans (zuurtegraad van je lichaam), B12-status, Vitaminenpanel (denk aan vitamine D tekort, vitamine A, etc.), Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort,etc.), Spoorelementenpanel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.), Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam), Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld), Bacteriële belasting, Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten,etc.), Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Wil jij een consult in combinatie met de EMB-bloedtest? Maak dan snel een afspraak!

Waar: op de praktijk in Zoetermeer
Kosten:

Optie 1

– Consult op de praktijk
– Bloedtest
– Uitslag per mail
– Online consult nabespreken
€ 250,-

Optie 2

– Alleen de bloedtest
– Uitslag per mail
– Online consult nabespreken
€ 175,-

ZWANGER WORDEN: consult

Dit consult vindt plaats in de praktijk van Linda in Zoetermeer. Je wordt ontvangen in de ontvangstruimte waar Linda jou ophaalt voor een persoonlijk gesprek in haar praktijkruimte. Als Zoetermeer te ver voor jou is dan is het ook mogelijk om dit consult via een video call te doen. Tijdens dit consult neemt Linda met jou het intakeformulier door en zal jouw huidige situatie doorspreken. Daarna vervolgd het gesprek in haar praktijk en worden onder andere de volgende onderwerpen besproken: voeding, medicijngebruik, risicofactoren in de familie, je cyclus, seks. Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels worden besproken. Op basis daarvan wordt er een persoonlijk plan gemaakt met als doel om jouw vruchtbaarheid én jouw kans op zwanger worden te optimaliseren. Alles wordt bijgehouden in jouw persoonlijke dossier, zodat je thuis alles kunt nalezen. Mocht je na dit consult nog vragen hebben of meer begeleiding willen kan er worden gekozen voor een ‘zwanger worden traject’.

Waar: Willem Dreeslaan 170 in Zoetermeer (of video call)
Duur: 60 minuten
Kosten: € 150,-

ZWANGER WORDEN: traject

Dit ‘zwanger worden traject’ bestaat uit:
– Consult 1, video call (30 minuten)
– Consult 2, praktijk (60 minuten)
– Consult 3, video call (30 minuten)

Waar: Willem Dreeslaan 170 in Zoetermeer
Periode: ± 6 weken
Duur: 2 uur tijdens 3 consulten
Kosten: € 250,-
Let op: dit traject kan pas worden gestart na een eerste consult

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de verschillende consulten.

Je kan bij Linda terecht voor

Jouw verhaal

Tijdens het consult draait het om jou en jouw verhaal. Iedereen is uniek. Op basis van jouw verhaal kunnen we een goed werkend en persoonlijk plan maken.

Luisterend oor

Het kan ook heel fijn zijn om je verhaal kwijt te kunnen bij iemand die heel goed begrijpt hoe jij je voelt. Het verdriet, de onzekerheid, maar ook positiviteit om er weer vol goede moed voor te gaan. Het mag er allemaal zijn.

Sparren

Samen kijken we naar de mogelijkheden. Welke onderzoeken heb je al gehad, wat kunnen we nog meer doen om jouw vruchtbaarheid te vergroten en, het belangrijkst, waar voel jij je prettig bij.

Doorverwijzing naar experts

Mochten we tijdens het gesprek merken dat er op andere vlakken ook nog vragen zijn dan kan ik je doorverwijzen naar andere experts op het gebied van fertiliteit.

Persoonlijk plan

Tijdens het consult maken we voor verschillende onderwerpen een plan. Je krijgt een boekje waarin je alles wat we bespreken tijdens het consult kunt noteren zodat je dit thuis rustig kunt nalezen.

ZWANGER WORDEN: traject

Na een consult kan worden gekozen voor langere begeleiding door middel van een ‘zwanger worden traject’ voor een periode van ± 6 weken. Hieronder vind je alle informatie per consult.

CONSULT 1: video call

Omdat je al een consult met Linda hebt gehad begint dit traject met een video call waarin je de afgelopen periode doorspreekt. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en zal Linda weer advies geven.
Deze video call duurt 30 minuten.

CONSULT 2: praktijk

Na 4 a 5 weken vindt het eerste consult plaats in de praktijk van Linda. De afgelopen periode wordt doorgesproken en jouw vragen worden beantwoord. Vervolgens wordt er eventueel weer een echo gemaakt en vervolgens maakt Linda weer samen met jou een plan voor de komende periode. Dit consult duurt 90 minuten.

CONSULT 3: video call

Tijdens dit laatste gesprek is er ruimte voor jouw laatste vragen en de laatste tips en/of adviezen van Linda.  Deze video call duurt 30 minuten.

Verlengen

Mocht je na het derde consult het traject willen verlengen, kun je kiezen voor een nieuw traject. Hierin is ook weer ruimte voor jouw vragen, een echo en persoonlijk advies van Linda.

Mocht je nog vragen hebben kan dat per mail via info@lindareinhardt.nl

Menu