Over Linda

Linda Reinhardt (1985) is gediplomeerd en met meer dan 12 jaar ervaring in de geboortezorg een all-round expert op dit gebied. Ze heeft gewerkt als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau en daarna als verloskundige.

Inmiddels is Linda sinds 2012 zelfstandig ondernemer en heeft zij verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van fertiliteit, voeding en hormoonbalans. Na een traject van drie jaar om zelf zwanger te worden is Linda inmiddels trotse moeder van Isa-Mae en Joah. Ze heeft in deze periode zowel medische als andere behandelingen ondergaan.

Op deze website vind je alle informatie over de verschillende trajecten die Linda aanbiedt. Mocht je meer informatie willen kan dat per mail via info@lindareinhardt.nl.

Linda Reinhardt

Linda helpt vrouwen met:

Een kinderwens

Zwanger worden

Zwanger zijn

Kraamtijd

“Moeder zijn vind ik het mooiste wat er is in het leven. Met al deze ervaringen op persoonlijk en op werkgebied is het begeleiden van vrouwen in de meest kwetsbare periode van hun leven mijn grote passie geworden. Ik vind het geweldig om vrouwen te helpen om hun vruchtbaarheid én de kans op zwanger worden te optimaliseren.”

Menu