Online programma

LEREN OVER HORMONEN EN MEER

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen? Bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties? Of heb je een kinderwens en wil je alles zo optimaal mogelijk maken om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten? Of voel je je gejaagd, overspannen of burn-out?

In deze online cursus help ik jou naar een antwoord en een duidelijk plan.

Mijn missie: vrouwen op een begrijpelijke manier bewust maken van hoe hormonen werken en ze met makkelijke en toepasbare tips helpen naar hormoonbalans. Want als je weet hoe het werkt, als je weet waar klachten vandaan (kunnen) komen, én als je weet wat je eraan kan doen, is het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken en je daardoor veel beter te voelen. En dat met tips die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Een goede cyclus krijgen door lekker en hormoonproof te eten, meer energie door de juiste supplementen, rust in je hoofd en lijf door ademhalingsoefeningen en meditatie, een rustige huid door een goed werkend lymfesysteem en weten hoe je je lichaam hierbij kan ondersteunen om je hormonen in balans te houden. Dat hoeft niet perfect, juist door al kleine aanpassingen te doen zijn de veranderingen uiteindelijk groot en blijvend. Alles wat ik de afgelopen jaren hierover heb geleerd en zelf heb toegepast is nu verwerkt in de cursus Hormonen in Balans. 6 weken, 6 modules, online in je eigen omgeving, op jouw eigen tempo, in je eigen tijd te bekijken. De eerste module komt 17 januari online.

Bestel je de cursus voor 17 januari dan betaal je € 49,- ipv € 59,-

Ik doe mee!

De online cursus:

  • Opgebouwd uit 6 modules
  • Alle modules hebben verschillende video’s die je op eigen tempo kunt bekijken
  • Iedere module heeft een eigen ebook met alle informatie om terug te lezen
  • Je krijgt het 6 weekse invulboek (twv € 24,95) thuis gestuurd
  • Krijg je alle informatie over hormoonbalans
  • Bevat een yogales, meditaties en een ademhalingsoefening

Klachten

Ook ik heb vele hormonale klachten gehad. Jarenlang heb ik me niet goed gevoeld. Moodswings, niet goed kunnen afvallen, heel slecht voelen na het stoppen van de anticonceptiepil, prikkelbare darm, zware menstruaties en uiteindelijk PCOS en een lang medisch traject om zwanger te worden. Toen ik aan het eind van het medische traject, voordat ik zwanger werd, het roer ging omgooien ging ik me eindelijk beter voelen. Alles wat ik al die jaren daarvoor had geleerd ging ik toepassen op mezelf. Ook na de zwangerschappen en nu nog steeds leef en eet ik gezond, luister ik naar wat mijn lichaam nodig heeft en zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé. Dat heb ik kunnen bereiken doordat ik snap hoe mijn lichaam werkt, wat ik belangrijk vind in het leven én hoe ik dat kan blijven toepassen.

Je goed voelen en zorgen dat je lekker in je vel zit komt door een goed voedingspatroon, maar ook door aanpassing in je leefstijl, beweging, goed zorgen voor jezelf en rust nemen. Ook daarvoor deel ik natuurlijk handige tips en gaan we dieper in op hoe stress ontstaat, wat je opvoeding en overtuigingen daarmee te maken hebben en welk effect dit heeft op je hormonen.

 

Hoe verbeter jij je hormonen, gezondheid en mindset

zodat je de beste versie wordt van jezelf?

Doe mee met de online cursus, krijg inzicht in jouw patronen en herstel je klachten € 59,- (EARLYBIRD € 49,-!)

Ik heb 13 jaar ervaring op het gebied van hormonen, voeding en medische kennis en weet dus precies wat je kunt doen.

Ja, dat wil ik!

Kennis is de sleutel tot verandering…

De online cursus staat maandag 17 januari en kost €59,-. (EARLYBIRD € 49,-!)

De eerste module komt 17 januari online!

Voor wie is deze cursus?

1. Heb je klachten zoals darmklachten, PMS, menstruatieklachten, stress, burn-out, moodswings, huidproblemen, vermoeidheid, vruchtbaarheidsproblemen (moeite met zwanger worden, PCOS, endometriose)?

2. Leef je al gezond, maar wil je nog meer leren over hoe je jouw lichaam optimaal kan ondersteunen?

3. Ervaar je stress en wil je weten hoe je stress echt kunt verminderen?

4. Wil je weten welke voeding echt goed is voor een hormoonbalans (zonder veel restricties)?

5. Wil je weten hoe je lichaam werkt, zodat je betere keuzes kan maken om je goed te voelen en je lekker in je vel zit?

​Kan je een of meer van deze vragen met JA beantwoorden, dan kan ik je verzekeren dat je veel aan de cursus zal hebben

Ja, dat wil ik!

Je koopt de cursus en dan?

PLATFORM

Na het inschrijven ontvang je zondag 16 januari een mail met de informatie voor toegang. De online cursus wordt in een professionele omgeving opgezet waar je kunt inloggen. Hier vind je vanaf maandag 17 januari de eerste module met verschillende video’s. Iedere maandag komt er een nieuwe module online. Je kunt het dus helemaal in je eigen tijd doen.

EBOOK

Naast de video’s is er per module een ebook waar je alle informatie in terug kunt lezen. Zo kom je er nog beter achter wat jouw klachten zijn en hoe je ervoor kunt zorgen dat je je beter voelt.

Ja, dat wil ik!

In de cursus neem ik je mee door alle onderwerpen die gaan zorgen dat je weet wat je kunt doen om je hormonen in balans te krijgen. Ik geef je persoonlijk advies en dat binnen de comfort van je eigen huis, want het is online.

  Na de cursus:

·    Ben je 100% geïnspireerd
·    Weet je waar je klachten vandaan komen
·    Weet je hoe je hormoonproof én lekker kunt eten
·    Heb je handvatten om om te gaan met klachten
·    Weet je wat rust doet met je lijf en kun je beter ontspannen door alle oefeningen die we bespreken

Ja, dat wil ik!

Modules:

1 Hormonale disbalans

Tijdens deze module leg ik je uit welke rol hormonen in je lichaam spelen en hoe het in verband kan staan met klachten die je hebt. Ik leer je bepaalde klachten te herkennen en wat je kunt doen om je hormonen in balans te krijgen.Daarnaast leg ik je uit hoe je metabolisme, of ook wel stofwisseling, werkt. Want wanneer je stofwisseling niet optimaal kan functioneren, door stress, laaggradige ontstekingen, te weinig of juist teveel eten, heeft dat effect op je hormoonbalans. Je krijgt hierbij een checklist om te zien hoe jou stofwisseling werkt en wat je kunt doen om het te verbeteren.

2 Voeding en supplementen

Voeding heeft veel impact op je gezondheid. Wat doet voeding met je, hoe ziet een goed voedingspatroon eruit en hoe komt het dat je bepaalde voedingsmiddelen beter verteerd dan andere? Daarnaast krijg je voorbeeld menu’s en leer je hoe je hormoonproof én lekker kunt eten.

3 Stress en ontspanning

Stress is een van de grootste boosdoeners voor je gezondheid. Het gaat hier met name om langdurige stress. Hoe ga je om met stress, wat zijn jouw triggers en hoe zorg je ervoor dat je stressniveau daalt? Ik leer je stress te herkennen en je krijgt yoga oefeningen, ademhalingstechniek en een meditatie voor ontspanning.

4 Optimaliseren van je cyclus

Hoe werkt je cyclus, welke hormonen spelen een rol en wat kun je doen om je hormonen voor je te laten werken, ipv tegen je. Het is zo belangrijk dat je hormonen goed werken zodat jij meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Ik geef je simpele tips voor een goed en gezond hormoonbalans.

5 Van hormonale klachten naar hormoonbalans

PMS, huidklachten, hoofdpijn/migraine, schildklierproblemen, burn-out, we gaan in deze module vele klachten bespreken en hoe je weer in balans komt.

6 Bonusmodule zwanger worden

Tijdens deze module leer ik je alles over het herkennen van je cyclus, wanneer je vruchtbaar bent en hoe je cyclus eruit hoort te zien. Ook leg ik uit hoe je jouw vruchtbaarheid kunt optimaliseren. Ik vertel wat je kan verwachten van een ziekenhuistraject (mocht dit eventueel voor jou nodig zijn), geef je tips hoe je de medische molen goed doorkomt en wat de verschillende behandelingen en onderzoeken inhouden. Ook vertel ik je wat je man kan doen om de kwaliteit van zijn zaad optimaal te maken.

Invulboek

Je krijg het 6 weekse invulboek (twv €24,95) gratis thuis gestuurd zodat je jouw voortgang kunt bijhouden.

Ebook

Naast de video’s krijg je ook per module een ebook met alle informatie.

Doe mee met de cursus, krijg inzicht in jouw patronen en herstel je klachten

Ja, dat wil ik!

Over Linda Reinhardt

Linda Reinhardt (1985) is met meer dan 13 jaar ervaring in de gezondheidszorg een all-round expert op het gebied van hormonen en voeding. Ze is jaren werkzaam geweest als (jeugd)verpleegkundige (BIG geregistreerd) en in de verloskunde- en kraamzorg, maar daarnaast ook gediplomeerd op het gebied van voeding, hormoonbalans, de werking van ons brein en vruchtbaarheid. Tijdens diverse opleidingen leerde ze alles over hormonen en welke impact voeding- en leefstijl daarop heeft. Hiermee heeft ze de laatste jaren honderden vrouwen geholpen op het gebied van (hormonale) klachten, gezondheid, voeding en vruchtbaarheid.

Menu