Happy, Healthy You

Happy, Healthy You ♡

 

VOEL JE FIT, GEZOND EN LEKKER IN JE VEL

________________________________________

Leer in deze online cursus hoe je je hormonen in balans krijgt,
waardoor je klachten verminderen, je meer energie hebt en je je gelukkiger voelt.

Start: 1 oktober, je kan altijd later instappen. Alle modules worden opgeslagen en je kan het 3 maanden lang terug kijken.

 

Herken jij…

 • Dat je veel ‘vage’ klachten ervaart als hoofdpijn, vermoeidheid, darmklachten, opgeblazen gevoel en/of andere lichamelijke klachten waar geen aanwijsbare oorzaak voor gevonden wordt?
  Of
 • Dat je 3 van de 4 weken niet lekker in je vel zit door hormoonschommelingen en je last hebt van stemmingswisselingen als, humeurig, emotioneel en veel menstruele klachten hebt?
  Of
 • Je graag zwanger wilt worden (of blijven) en dat tot op heden nog niet is gelukt?
  Of
 • Je als kersverse moeder alle ballen hoog houdt waardoor je jezelf vaak vergeet en je daardoor uit balans en je je niet jezelf voelt?

Ik begrijp je heel goed. Zo ongeveer alles wat hierboven staat heb ik gehad. Van kinds af aan had ik al darmklachten, het prikkelbare darmsyndroom. Ik was altijd bezig met ‘poep’zakjes (want anders kon ik gerust 5 dagen niet naar de wc), meer vezels eten en minder zuivel, maar alles hielp maar tijdelijk. Daarnaast had ik altijd last van onregelmatige en hevige menstruaties, wat later PCOS bleek. Toen eenmaal de kinderwens kwam volgde een 3 jaar lang ziekenhuistraject met alle behandelingen en hormonen die daarbij horen.
Hormonaal gezien was ik in die tijd een wrak. Mijn huid was onrustig, mijn darmen waren er erger aan toe dan ooit en ik had veel last van stemmingswisselingen.
Tijdens mijn medische opleidingen en studies gericht op hormonen en vruchtbaarheid leerde ik wat de impact is van wat je eet en hoe hoog je stress is op je hormonen en je gezondheid. En dus gooide ik mijn voedingspatroon om, ging meer sporten en pakte mijn stress aan. Met als resultaat geen darmklachten meer, een regelmatige cyclus en meer rust en geluk.

Ben ik zelf altijd in balans? Nee hoor, echt niet altijd. Maar ik weet nu, na 2 zwangerschappen, veel slaapgebrek en af en toe de nodige portie stress, hoe ik goed voor mezelf moet zorgen om mijn lichaam gezond te houden en externe factoren goed aan te kunnen.

Als jij meedoet dan krijg je:

Inhoud

 • In 6 modules leer ik je alles op het gebied van hormonale disbalans. Ik leer je te ontdekken waar jouw klachten vandaan komen en wat je daaraan kan doen.
 • Ik deel mijn eigen weg van een hormonaal wrak tot een gezonde leefstijl wat ervoor heeft gezorgd dat ik geen darmklachten meer heb en mijn cyclus regelmatig is.
 • Ik leer je wat voeding, stress en leefstijl voor effect hebben op jouw gezondheid en hormonen.

De cursus

 • De cursus is op Instagram. Via stories deel ik alle informatie.
 • Zodra de deuren van het account worden geopend en je hiervoor bent toegelaten kan je alle stories vinden in de hoogtepunten.
 • Het account is 3 maanden voor jou toegankelijk. Je kunt alles rustig nog eens terugkijken.

Modules

 1. Hormonen en gezondheid

Tijdens deze module leg ik je uit welke rol hormonen in je lichaam spelen en hoe het in verband kan staan met klachten die je hebt. Ik leer je bepaalde klachten te herkennen en leg je uit hoe je je hormonen in balans kunt krijgen.

 1. Voeding en supplementen

Voeding heeft veel impact op je gezondheid. Je bent wat je eet wordt weleens gezegd, en daar gaan we deze module dieper op in. Wat doet voeding met je, hoe ziet een goed voedingspatroon eruit en hoe komt het dat diëten niet altijd zorgen voor gewichtsverlies? Daarnaast bespreken we wat gluten, zuivel en suikers met je doen en geef ik je in het ebook wat voorbeeld menu’s.

 1. Darmen

Je darmen hebben enorm veel invloed op hoe jij je voelt. Niet alleen zorgen je darmen ervoor dat je voeding goed wordt verteerd, een groot deelnam je immuunsysteem komt vanuit je darmen en zelf depressieve gevoelens kunnen komen doordat je darmen niet goed werken. Het is zo belangrijk dat je darmen goed werken zodat jij meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Ik geef je tips voor een goed en gezond darmsysteem.

 1. Van hormonale klachten naar balans

Van PMS tot niet goed kunnen afvallen en van vruchtbaarheidsproblemen tot migraine, we gaan in deze module alle klachten bespreken en hoe je weer in balans komt.

 1. Stress en Mindset

Stress is een van de grootste boosdoeners voor je gezondheid. Het gaat hier met name om langdurige stress. Hoe ga je om met stress, wat zijn jouw triggers en hoe zorg je ervoor dat je stressniveau daalt? Ik leer je stress te herkennen en we bespreken wat je mindset hierin voor je kan doen.

 1. Bonusmodule zwanger worden

Tijdens deze module leer ik je alles over het herkennen van je cyclus, wanneer je vruchtbaar bent en hoe je cyclus eruit hoort te zien. Ik vertel wat je kan verwachten van een ziekenhuistraject, geef je tips hoe je de medische molen goed doorkomt en wat de verschillende behandelingen en onderzoeken inhouden. Ook vertel ik je wat je man kan doen om de kwaliteit van zijn zaad optimaal te maken. Daarnaast geef ik je alle tips voor het verbeteren van je vruchtbaarheid en hoe je je kans op zwangerschap optimaliseert.

Start: 1 oktober, je kan altijd later instappen. Alle modules worden opgeslagen en je kan het 3 maanden lang terug kijken.

Tot: 3 maanden toegang tot het account

Kaartje kopen:

Koop nu je kaartje €29,-

Hoe werkt het:

Klik op onderstaande link en koop super makkelijk je kaartje. Dien een verzoek ik om lid te worden van het instagramaccount @happyhealthycursus. Stuur een dm met je naam zodat we je betaling kunnen controleren en dan word je binnen 24 uur toegelaten tot het account.

Koop je kaartje:

https://useplink.com/payment/HsiJgGg6nTkR88aJotUI/

Heb je vragen? Stel ze hieronder via het contactformulier.

Linda Reinhardt

Over Linda

Linda Reinhardt is medisch afgestudeerd en gespecialiseerd in fertiliteit. Naast de medische kennis is Linda ervaringsdeskundige in het zwanger worden en heeft met aanpassingen in voeding en leefstijl na 3 jaar medische molen niet alleen 2 kinderen gekregen, ook heeft ze geen last meer van haar eerder gediagnostiseerde PCOS.

Linda helpt vrouwen met een kinderwens door middel van het geven van tips op social media, Webinars en houdt online en in haar praktijk persoonlijke consulten. Linda heeft al veel vrouwen geholpen in het verwezenlijken van hun allergrootste wens; zwanger worden ♡

Delen is lief
Menu