Hormoonbalans

Alles is met elkaar verbonden. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, kan dat een uiting zijn van iets wat al langer speelt in je lichaam.

Als je valt en je breekt je been is oorzaak-gevolg natuurlijk heel duidelijk. Na een aantal weken gips en rust nemen herstelt zich dat vaak weer helemaal. Maar als je al langere tijd last hebt van bijvoorbeeld buikpijn of een opgeblazen gevoel en je merkt dat er nog niet veel verbeteren is na aanpassingen in je voedingspatroon, dan is het belangrijk om te weten wat de oorzaak daarvan kan zijn.

Stap 1 bij het achterhalen van de oorzaak is inzicht krijgen in jouw patronen. Ik kan je daarbij helpen door middel van het hormoonplan. Je krijgt een uitgebreid intakeformulier en op basis daarvan maak ik een uitgebreid en persoonlijk plan voor je. Het plan bevat:

 • Uitleg over je klachten
  • Wat is de oorzaak van je klachten
  • Hoe werkt je lichaam
  • Hoe kun je je lichaam ondersteunen zodat je hormonen in balans zijn en je lichaam voor je werkt, in plaats van tegen je
 •  Voedingsadviezen
  • Wat voeding met je doet
  • Welke voeding voor jou wel goed is
  • Voorbeeld weekmenu
  • Boodschappenlijst
 • Leefstijladviezen
  • Rust/slaap adviezen
  • Sport en beweging
  • Meditatie/Yoga/ademhaling
 • Suppletieadviezen

Het plan wordt uitgeprint en gebundeld naar je verstuurd zodat je het altijd kunt nalezen.

Daarnaast krijg je bij je hormoonplan het invulboek om jouw voortgang in bij te houden.

 

Hoe herstel jij je hormonen, gezondheid en mindset

zodat je de beste versie wordt van jezelf?

Bestel het hormoonplan, krijg inzicht in jouw patronen en herstel je klachten (€ 79,00)

Ik heb 13 jaar ervaring op het gebied van hormonen, voeding en medische kennis en weet dus precies wat je kunt doen.

Ja, dat wil ik!

Kennis is de sleutel tot verandering…

Hoe lukt dat anderen toch altijd?

De gezondheidgoeroes en fitgirls vliegen je om je oren. Iedereen zit aan de groene smoothies en lijkt het leven van zijn dromen te leven, terwijl jij dagelijks klachten hebt, niet lekker in je vel zit of niet weet waar je moet beginnen om je beter te voelen. Ook jij probeert gezond te leven, te bewegen en positief te zijn, maar toch heb je het gevoel dat je er nog niet bent. Dat je nog iedere maand klachten hebt rondom je menstruatie en niet de energie hebt die je zou moeten hebben voor jouw leeftijd om nog alles uit het leven halen.

Hoe gaat het jou lukken?

Kennis. Kennis is de sleutel tot verandering. Dat gaat ervoor zorgen dat jij snapt hoe je lichaam in elkaar zit, waarom je bepaalde klachten hebt en hoe het komt dat je na sommige aanpassingen je je fantastisch voelt om je vervolgens toch weer minder goed te voelen. Door letterlijk voor je te zien welke patronen jij hebt, je bewust te worden van wat je lichaam echt nodig heeft en op welke momenten jij je wel en juist niet goed voelt, kun je ervoor zorgen dat je veel stabieler wordt, je lekker in je vel zit en de motivatie hebt om het zo te houden.

Daar ga ik je bij helpen. Je krijgt het uitgebreide plan en vervolgens kun je daar zelf mee aan de slag gaan in het invulboek.

In het boek:

 • Is er voor iedere dag een aparte pagina, zes weken lang
 • Vind je makkelijke en gezonde inspiratie voor ontbijt, lunch en diner
 • Is er voldoende ruimte om je gedachten, ideeën, nieuwe inspiratie in op te schrijven

Het goede nieuws: het is minder moeilijk dan het lijkt…

Zes weken lang, 15 minuten per dag ga je aan de slag. Je schrijft iedere dag op:

 • Wat je hebt gegeten
 • Wat je hebt gedronken
 • Waar je dankbaar voor bent
 • Welk bijzonder moment je hebt gehad die dag
 • Waar jij morgen voor wilt gaan

Ja, dat wil ik!

Ik ben zelf door schade en schande wijs geworden

Jarenlang heb ik me niet goed gevoeld. Moodswings, niet goed kunnen afvallen, me heel slecht voelen na het stoppen van de anticonceptiepil, prikkelbare darm, zware menstruaties en uiteindelijk PCOS en een lang medisch traject om zwanger te worden. Pas aan het eind van het medische traject, vlak voordat ik zwanger werd, ging bij mij het lichtje branden. Alles wat ik al die jaren daarvoor had geleerd ging ik toepassen op mezelf. Ook na de zwangerschappen en nu nog steeds leef en eet ik wat mijn lichaam nodig heeft en zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé. Dat heb ik kunnen bereiken doordat ik snap hoe mijn lichaam werkt, wat ik belangrijk vind in het leven én hoe ik dat kan blijven toepassen.

Wat voor mij werkt, hoeft niet voor jou te werken. Het is dus belangrijk dat je er achterkomt wat voor jou werkt.

6-weekse invulboek

Krijg inzicht in jouw patronen…

Ja, dat wil ik!

 

Door zes weken lang aan de slag te gaan:

 

Krijg je inzicht in jouw patronen…

…en ontdek je waar jouw klachten mogelijk vandaan komen

 

Heb je door het hormoonplan handvatten om zelf aan de slag te gaan…

…en snap je welke invloed voeding, stress en bepaalde keuzes hebben op je gezondheid

 

Voel je je rustiger, gelukkiger, minder gestrest…

…door het opschrijven van intenties en waar je dankbaar voor bent

Ja, dat wil ik!

Over Linda Reinhardt

Linda Reinhardt (1985) is met meer dan 13 jaar ervaring in de gezondheidszorg een all-round expert op het gebied van hormonen en voeding. Ze is jaren werkzaam geweest als (jeugd)verpleegkundige (BIG geregistreerd) en in de verloskunde- en kraamzorg, maar daarnaast ook gediplomeerd op het gebied van fertiliteit, voeding en hormoonbalans. Tijdens diverse opleidingen leerde ze alles over hormonen en welke impact voeding- en leefstijl daarop heeft. Hiermee heeft ze de laatste jaren honderden vrouwen geholpen op het gebied van (hormonale) klachten, gezondheid, voeding en fertiliteit.

€ 79,00

Ja, dat wil ik!

Menu