Hormonen in balans

LEREN OVER HORMONEN EN MEER

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen? Bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties? Of heb je een kinderwens en wil je alles zo optimaal mogelijk maken om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten? Of voel je je gejaagd, overspannen of burn-out?

In deze cursus help ik jou naar een antwoord en een duidelijk plan.

Mijn visie is simpel. We hoeven niet te leven met strenge diëten en focus juist op heerlijk voedzame voeding, beweging waar je van houdt en zelfzorg die meer is dan alleen een bubbelbad en een manicure. Het is belangrijk om een levensstijl te vinden die het beste bij jou past – één waarin je nog steeds kunt genieten van het eten waar je van houdt, maar ook verliefd kunt worden op nieuwe en niet meer de focus hebt op wat niet mag! In de cursus gaan we een realistisch actieplan maken om je te helpen de beste versie van jezelf te zijn… een plan dat bestaat uit het verhogen van je energie, het vinden van balans in je hormonen en het leven van het leven dat je verdient ♡

Klachten

Ook ik heb daar last van gehad. Jarenlang heb ik me niet goed gevoeld. Moodswings, niet goed kunnen afvallen, heel slecht voelen na het stoppen van de anticonceptiepil, prikkelbare darm, zware menstruaties en uiteindelijk PCOS en een lang medisch traject om zwanger te worden. Toen ik aan het eind van het medische traject, voordat ik zwanger werd, het roer ging omgooien ging ik me eindelijk beter voelen. Alles wat ik al die jaren daarvoor had geleerd ging ik toepassen op mezelf. Ook na de zwangerschappen en nu nog steeds leef en eet ik wat mijn lichaam nodig heeft en zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé. Dat heb ik kunnen bereiken doordat ik snap hoe mijn lichaam werkt, wat ik belangrijk vind in het leven én hoe ik dat kan blijven toepassen.

Je goed voelen en zorgen dat je lekker in je vel zit komt door een goed voedingspatroon, maar ook door aanpassing in je leefstijl, beweging, goed zorgen voor jezelf en rust nemen. Ook daarvoor deel ik natuurlijk handige tips! (inclusief yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties)

 

Hoe herstel jij je hormonen, gezondheid en mindset

zodat je de beste versie wordt van jezelf?

Doe mee met de cursus, krijg inzicht in jouw patronen en herstel je klachten (€ 35,00)

Ik heb 13 jaar ervaring op het gebied van hormonen, voeding en medische kennis en weet dus precies wat je kunt doen.

Ja, dat wil ik!

Kennis is de sleutel tot verandering…

De cursus is nu éénmalig €35,-. Dit is omdat het de eerste keer is en ik het heel tof vind dat je nu meedoet met de cursus. Heb je nu geen tijd? Geen probleem. Je kunt hem nu aanschaffen en dan blijft hij beschikbaar tot en met 30 september. Het is ook helemaal aan jou hoeveel tijd je eraan besteedt.

De cursus staat al online en na aanmelding kun je direct inloggen en starten!

Voor wie is deze Cursus?

1. Heb je klachten zoals darmklachten, PMS, menstruatieklachten, stress, moodswings, huidproblemen, vermoeidheid, vruchtbaarheidsproblemen (moeite met zwanger worden, PCOS, endometriose)?

2. Leef je al gezond, maar wil je nog meer leren over hoe je jouw lichaam optimaal kan ondersteunen?

3. Wil je graag leren hoe je jezelf nog meer rust kan geven door yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie?

4. Wil je weten welke voeding echt goed is voor een hormoonbalans (zonder veel restricties)?

5. Wil je weten hoe je lichaam werkt, zodat je betere keuzes kan maken om je goed te voelen en je lekker in je vel zit?

6. (bonus): Heb je een kinderwens en wil je graag weten hoe je je vruchtbaarheid kunt optimaliseren (ook als je in een medisch traject zit)?

​Kan je een of meer van deze vragen met JA beantwoorden, dan kan ik je verzekeren dat je veel aan deze cursus zal hebben

Ja, dat wil ik!

Je schrijft je in en dan?

CURSUS PLATFORM

Na het inschrijven ontvang je van mij een mail met een toegang. De cursus wordt in een professionele omgeving opgezet waar je direct kunt inloggen. Hier vind je 5 (+bonus) modules met verschillende video’s. Je kunt het dus helemaal in je eigen tijd doen. Hoelang je erover doet is dus helemaal aan jou.

WERKBOEK

Naast de video’s is er een invulboek waar je huiswerkopdrachten kunt maken. Zo kom je er nog beter achter wat jouw klachten zijn en hoe je ervoor kunt zorgen dat je je beter voelt.

Ja, dat wil ik!

In 6 weken neem ik je mee door alle onderwerpen die gaan zorgen dat je weet wat je kunt doen om je hormonen in balans te krijgen. Ik geef je persoonlijk advies en dat binnen de comfort van je eigen huis, want het is online.

Na de 6 weekse online training…

·    Ben je 100% geïnspireerd
·    Weet je waar je klachten vandaan komen
·    Weet je hoe je hormoonproof én lekker kunt eten
·    Heb je handvatten om om te gaan met klachten
·    Weet je wat rust doet met je lijf en kun je beter ontspannen door yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie

Ja, dat wil ik!

Overzicht Modules:

1 Hormonen in balans?!
Tijdens deze module leg ik je uit welke rol hormonen in je lichaam spelen en hoe het in verband kan staan met klachten die je hebt. Ik leer je bepaalde klachten te herkennen en wat je kunt doen om je hormonen in balans te krijgen.
Daarnaast leg ik je uit hoe je metabolisme, of ook wel stofwisseling, werkt. Want wanneer je stofwisseling niet optimaal kan functioneren, door stress, laaggradige ontstekingen, te weinig of juist teveel eten, heeft dat effect op je hormoonbalans.
Je krijgt hierbij een checklist om te zien hoe jou stofwisseling werkt en wat je kunt doen om het te verbeteren.

2 Food for thougt
Voeding heeft veel impact op je gezondheid. Wat doet voeding met je, hoe ziet een goed voedingspatroon eruit en hoe komt het dat je bepaalde voedingsmiddelen beter verteerd dan andere? Daarnaast krijg je voorbeeld menu’s en leer je hoe je hormoonproof én lekker kunt eten.

3 Cyclus
Hoe werkt je cyclus, welke hormonen spelen een rol en wat kun je doen om je hormonen voor je te laten werken, ipv tegen je.
Het is zo belangrijk dat je hormonen goed werken zodat jij meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Ik geef je simpele tips voor een goed en gezond hormoonbalans.
Onder andere:
⁃            Welke beweging is goed voor je
⁃            Welke voeding ondersteunt de fase van je cyclus
⁃            Welke hormoonverstoorders kun je makkelijk vervangen

4 Van klacht naar kracht
Van PMS tot niet goed kunnen afvallen en van darmklachten tot migraine, we gaan in deze module alle klachten bespreken en hoe je weer in balans komt.

5 Relax….
Stress is een van de grootste boosdoeners voor je gezondheid. Het gaat hier met name om langdurige stress. Hoe ga je om met stress, wat zijn jouw triggers en hoe zorg je ervoor dat je stressniveau daalt? Ik leer je stress te herkennen en je krijgt yoga oefeningen, ademhalingstechniek en een meditatie voor ontspanning.

6 Bonusmodule zwanger worden
Tijdens deze module leer ik je alles over het herkennen van je cyclus, wanneer je vruchtbaar bent en hoe je cyclus eruit hoort te zien.
Ik vertel wat je kan verwachten van een ziekenhuistraject, geef je tips hoe je de medische molen goed doorkomt en wat de verschillende behandelingen en onderzoeken inhouden. Ook vertel ik je wat je man kan doen om de kwaliteit van zijn zaad optimaal te maken.
Daarnaast geef ik je alle tips voor het verbeteren van je vruchtbaarheid en hoe je je kans op zwangerschap optimaliseert.

Ja, dat wil ik!

Over Linda Reinhardt

Linda Reinhardt (1985) is met meer dan 13 jaar ervaring in de gezondheidszorg een all-round expert op het gebied van hormonen en voeding. Ze is jaren werkzaam geweest als (jeugd)verpleegkundige (BIG geregistreerd) en in de verloskunde- en kraamzorg, maar daarnaast ook gediplomeerd op het gebied van voeding, hormoonbalans, de werking van ons brein en vruchtbaarheid. Tijdens diverse opleidingen leerde ze alles over hormonen en welke impact voeding- en leefstijl daarop heeft. Hiermee heeft ze de laatste jaren honderden vrouwen geholpen op het gebied van (hormonale) klachten, gezondheid, voeding en vruchtbaarheid.

Menu