EMB-bloedtest

EMB Bloedtest

Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat alles in balans is. Tekorten in vitamine/mineralen, het niet goed functioneren van je darmen of veel stress kunnen je hormonen uit balans brengen en ervoor zorgen dat jij je lichamelijk of mentaal niet fijn voelt.

Met de EMB bloedtest komen we erachter wat de oorzaak is van jouw klachten en kunnen we aan de hand van deze uitslagen een goed plan opstellen om de klachten te verhelpen zodat jij je weer goed voelt.

Via een vingerprikje neem ik wat bloed bij je af en dat sturen we op naar het lab. 2 weken later krijg ik de uitslag en deze mail ik naar je samen met mijn bevindingen. We maken dan een nieuwe (online) afspraak waarin we de uitslag helemaal bespreken en maken een plan zodat jij goed aan de slag kunt en je snel verbetering merkt. De afspraak vindt plaats op de praktijk in Zoetermeer

Is Zoetermeer te ver of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bestel dan online en voer de test zelf thuis uit. Meer weten? https://www.lindareinhardt.nl/ebook/emb-bloedtest-thuis/

Welke verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?
Hormoonbalans (Oestrogeen, Progesteron), Leverbelasting, Darmverstoring, Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten), Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.), pH balans (zuurtegraad van je lichaam), B12-status, Vitaminenpanel (denk aan vitamine D tekort, vitamine A, etc.), Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort,etc.), Spoorelementenpanel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.), Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam), Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld), Bacteriële belasting, Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten,etc.), Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel/sms: +31 6 38 20 31 78 of Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse in de bloedtest?

Waar

Op de praktijk in Zoetermeer

Wat

De EMB test kan in combinatie gedaan worden met een zwanger worden consult of een hormoonbalans consult. De bloedtest kan ook los afgenomen worden.

Hoe

Je klachten worden aan de hand van een intakeformulier in kaart gebracht en aan de hand van de uitslag krijg je een plan

Kosten

EMB bloedtest op de praktijk inclusief nabespreken 175,-
In combinatie met zwanger worden- of hormoonbalansconsult 250,-

Menu