Ebook: Jij & je darmen

Je herkent het vast wel, je hebt even niet zo goed gegeten, veel spanning gehad of weinig beweging en daardoor zijn je darmen wat van slag. Naar het toilet gaan is moeizaam, je buik voelt wat opgeblazen en je zit daardoor niet zo lekker in je vel. Voor even is dat niet erg, maar voor heel veel vrouwen is dit dagelijks de realiteit. En daardoor zijn veel vrouwen het ‘normaal’ gaan vinden. De impact van je darmgezondheid op je algehele gezondheid en je hormoonbalans is enorm. Daarom is er nu dit ebook, om je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

We starten met de inleiding, waarin jij vragen gaat beantwoorden over jouw situatie. Zo krijg je helder waar het bij jou over gaat en wat je eraan kunt doen. Daarna krijg je alle informatie die je nodig hebt om met je klachten aan de slag te gaan ♡

Ebook: Hormoonproof recepten

Mijn missie: vrouwen op een begrijpelijke manier bewust maken van hoe hormonen werken en ze met makkelijke en toepasbare tips helpen naar hormoonbalans. En dat met tips die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Een goede cyclus krijgen door lekker en hormoonproof te eten, meer energie door de juiste supplementen, rust in je hoofd en lijf door ademhalingsoefeningen en meditatie, een rustige huid door een goed werkend lymfesysteem en weten hoe je je lichaam hierbij kan ondersteunen om je hormonen in balans te houden.

In het ebook vind je tips voor je hormonen, je darmen, immuunsysteem en heb je zelf de mogelijkheid om je favoriete weekmenu samen te stellen. 56 lekkere recepten, 100 pagina’s vol tips! Veel plezier!

Ebook Miniguide ‘de pil’: Voor iedereen die wilt stoppen of al gestopt is met de pil
Dé guide voor jou als je de anticonceptiepil gebruikt, wilt stoppen of al gestopt bent en je lichaam hierbij optimaal en hormoonproof wilt ondersteunen

Het is belangrijk dat je wéét wat de pil met je doet, wat voor impact het kan hebben op jouw hormoonsysteem en wat je kunt doen om jouw lichaam te ondersteunen tijdens, en na gebruik van de pil. Want kennis is de sleutel tot verandering. We krijgen de pil mee en kunnen het onbeperkt op herhaalrecept halen. Zonder uitgebreide uitleg of begeleiding en daarmee wordt er al snel voorbij gegaan aan het feit dat bepaalde klachten gerelateerd kunnen zijn aan het gebruik van de anticonceptiepil. De reden waarom je ooit hebt gekozen voor de pil is wellicht niet meer aan de orde, of je hebt het gevoel dat de pil je weleens tegen zou kunnen werken, in plaats van de voordelen die het je in het verleden heeft opgeleverd.

Daarom deze miniguide. Om je de kennis te geven over de pil, de werking, de voor- én de nadelen, en om jou goede handvatten te kunnen geven voor als je wilt stoppen of al gestopt bent met het gebruik van de pil.