Ebook: Jij & je darmen

Je herkent het vast wel, je hebt even niet zo goed gegeten, veel spanning gehad of weinig beweging en daardoor zijn je darmen wat van slag. Naar het toilet gaan is moeizaam, je buik voelt wat opgeblazen en je zit daardoor niet zo lekker in je vel. Voor even is dat niet erg, maar voor heel veel vrouwen is dit dagelijks de realiteit. En daardoor zijn veel vrouwen het ‘normaal’ gaan vinden. De impact van je darmgezondheid op je algehele gezondheid en je hormoonbalans is enorm. Daarom is er nu dit ebook, om je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

We starten met de inleiding, waarin jij vragen gaat beantwoorden over jouw situatie. Zo krijg je helder waar het bij jou over gaat en wat je eraan kunt doen. Daarna krijg je alle informatie die je nodig hebt om met je klachten aan de slag te gaan ♡

Ebook: Hormoonproof recepten

Mijn missie: vrouwen op een begrijpelijke manier bewust maken van hoe hormonen werken en ze met makkelijke en toepasbare tips helpen naar hormoonbalans. En dat met tips die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Een goede cyclus krijgen door lekker en hormoonproof te eten, meer energie door de juiste supplementen, rust in je hoofd en lijf door ademhalingsoefeningen en meditatie, een rustige huid door een goed werkend lymfesysteem en weten hoe je je lichaam hierbij kan ondersteunen om je hormonen in balans te houden.

In het ebook vind je tips voor je hormonen, je darmen, immuunsysteem en heb je zelf de mogelijkheid om je favoriete weekmenu samen te stellen. 56 lekkere recepten, 100 pagina’s vol tips! Veel plezier!

Ebook Stress en Hormonen

Ons leven is vaak stressvol en stress ervaren we daardoor allemaal weleens. Maar is de stress langdurig en weet je niet meer goed hoe je moet ontspannen, dan kan je daar klachten van krijgen. Chronische stress kan bijvoorbeeld komen door een baan die je niet leuk vindt, financiële stress, relaties die niet goed voor je zijn, je grenzen niet goed bewaken, dingen uit je verleden wat je nog niet hebt verwerkt. Maar stress kan ook lichamelijk zijn. Dat kan uiteindelijk leiden tot verstoord stresshormoon.

Wat de relatie is tussen stress en je hormonen, hoe de klachten kunnen ontstaan, maar ook hoe je kunt voorkomen of hoe je de klachten kunt verminderen, lees je in dit ebook. Met veel informatie en praktische tips om echt aan de slag te gaan.