Ebook: Een optimale cyclus in 10 stappen

Maar liefst 1 op de 3 vrouwen ervaart hormonale klachten. En veel van deze vrouwen nemen de klachten voor lief. Allemaal omdat we het al zo lang hebben en denken dat het normaal is.

Een goede menstruatie is een indicator dat je hormonen goed voor je werken, waardoor je energie, metabolisme, focus, slaap, libido, stemming, vruchtbaarheid en cyclus worden geoptimaliseerd.

Daarom heb ik nu een nieuw ebook geschreven: Een optimale cyclus in 10 stappen.

Met de adviezen uit het ebook kun je aan de slag om jouw klachten mogelijk te verhelpen en jouw cyclus te optimaliseren.

Online cursus Hormonen in Balans

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen?

  • Bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen?
  • Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties?
  • Of heb je een kinderwens en wil je alles zo optimaal mogelijk maken om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten?
  • Of voel je je gejaagd, overspannen of burn-out?

In de online cursus Hormonen in balans help ik jou naar een antwoord en een duidelijk plan.

Ebook: Jij & je darmen

Je herkent het vast wel, je hebt even niet zo goed gegeten, veel spanning gehad of weinig beweging en daardoor zijn je darmen wat van slag. Naar het toilet gaan is moeizaam, je buik voelt wat opgeblazen en je zit daardoor niet zo lekker in je vel. Voor even is dat niet erg, maar voor heel veel vrouwen is dit dagelijks de realiteit. En daardoor zijn veel vrouwen het ‘normaal’ gaan vinden. De impact van je darmgezondheid op je algehele gezondheid en je hormoonbalans is enorm. Daarom is er nu dit ebook, om je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

We starten met de inleiding, waarin jij vragen gaat beantwoorden over jouw situatie. Zo krijg je helder waar het bij jou over gaat en wat je eraan kunt doen. Daarna krijg je alle informatie die je nodig hebt om met je klachten aan de slag te gaan ♡

Masterclass Hormoonproof eten

In ongeveer 1,5 uur neem ik je helemaal mee in de wereld van hormoonproof eten en weet je na de masterclass wat jij kunt doen om een zo goed mogelijk voedingspatroon te hebben waarin je lekker kunt eten én je hormonen zo ondersteunt dat je meer energie hebt en je lekkerder in je vel zit.

Het hebben van een goed, voedzaam voedingspatroon de eerste stap naar een natuurlijke hormoonbalans en optimale gezondheid.

In de Masterclass hormoonproof eten vertel ik je daar alles over.

Ebook: Hormoonproof recepten

Alles werkt samen en voeding gaat niet alles oplossen, maar is wel een grote stap in de goede richting. De weg naar hormoonbalans kan je het gevoel geven dat je heel veel niet meer mag en daardoor kan je zo overweldigd raken dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Daarom heb ik een ebook voor je gemaakt. Om je op een simpele manier meer inzichten in je hormonen en je lichaam te geven en daarnaast heel veel lekkere recepten zodat je vooral gezonder en bewuster kan leven, maar we hoeven niet te leven met strenge diëten. Door de focus juist te leggen op lekkere en voedzame voeding en te doen wat je leuk vindt, vind je een leefstijl die bij je past. Één waarin je nog steeds kunt genieten van het eten waar je van houdt, maar ook verliefd kunt worden op nieuwe en niet meer de focus hebt op wat niet mag!

In het ebook vind je tips voor je hormonen, je darmen, immuunsysteem en heb je zelf de mogelijkheid om je favoriete weekmenu samen te stellen. 56 lekkere recepten, 100 pagina’s vol tips! Veel plezier!

Ebook Miniguide ‘de pil’: Voor iedereen die wilt stoppen of al gestopt is met de pil

Dé guide voor jou als je de anticonceptiepil gebruikt, wilt stoppen of al gestopt bent en je lichaam hierbij optimaal en hormoonproof wilt ondersteunen
Het is belangrijk dat je wéét wat de pil met je doet, wat voor impact het kan hebben op jouw hormoonsysteem en wat je kunt doen om jouw lichaam te ondersteunen tijdens, en na gebruik van de pil. Want kennis is de sleutel tot verandering.

Daarom deze miniguide. Om je de kennis te geven over de pil, de werking, de voor- én de nadelen, en om jou goede handvatten te kunnen geven voor als je wilt stoppen of al gestopt bent met het gebruik van de pil.