Online cursus Hormonen in Balans

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar deze vandaan komen? Bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Of misschien heb je hormonale klachten als PMS, acne of hevige menstruaties? Of heb je een kinderwens en wil je alles zo optimaal mogelijk maken om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten? Of voel je je gejaagd, overspannen of burn-out? In de online cursus Hormonen in balans help ik jou naar een antwoord en een duidelijk plan.

Masterclass healthy gut: gezonde darmen voor een gezond hormoonbalans

Vaak nemen we deze klachten voor lief en hebben we ermee leren leven. Maar stel je eens voor dat je geen opgeblazen gevoel meer hebt, je geen last meer hebt van winderigheid, krampen of andere ongemakken! De Masterclass Healthy gut. Helemaal gericht op de gezondheid van je darmen, maar wél in combinatie met je hormoonbalans. Voordat de Masterclass begint krijg je via de mail een ebookje om je voor te bereiden. Door middel van een aantal vragen krijg je inzicht in jouw situatie en kan je gerichter aan de slag om je darmen én je hormoonbalans weer op orde te krijgen.

Reset je hormonen

In de afgelopen jaren heb ik veel vrouwen gezien en geholpen met hormonale klachten. Er is meestal niet één duidelijke oplossing, om je hormonen in balans te krijgen is het belangrijk om met meerdere aspecten aan de slag te gaan. Om inzicht te krijgen in jouw situatie en te zien waar er voor jou nog aandachtspunten liggen, heb ik een uitgebreid ebook gemaakt met checklist. Je kunt daarbij de Masterclass Hormonen in Balans bekijken.