Advies & Coaching

Ons team staat klaar om jou te helpen. Met gratis adviezen, consulten, 1-op-1 coaching en gezondheidstesten. Twijfel je over welk traject bij jou past? Vul het contactformulier in en wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

Gratis Suppletie advies

Een gezonde leefstijl begint bij een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Het zorgt ervoor dat je vitaminen, en mineralen binnenkrijgt die je zo hard nodig hebt. De meeste voedingsstoffen kunnen we ook uit voeding halen, maar helaas niet alles. Daarom zijn supplementen een mooie aanvulling.

Maar, waar moet je beginnen? Er zijn zoveel verschillende soorten en merken supplementen op de markt. Voor iedere klacht of probleem is er wel iets te vinden. Zomaar iets gaan slikken raad ik je niet aan. Baat het niet dan schaadt het niet, geldt niet voor supplementen. Daarom is het belangrijk om te weten wat jij in jouw situatie kunt doen. Ter ondersteuning van jouw gezondheid en hormoonbalans.

Wil jij weten welke supplementen jij kunt gebruiken ter ondersteuning van jouw gezondheid? Dan is dit GRATIS suppletie advies iets voor jou!

1-op-1 coaching

  • Heb jij last van; klachten rondom je menstruatie, stress, opgeblazen gevoel en/of darmklachten, moeite met afvallen, huidklachten, vruchtbaarheidsproblemen, schildklierklachten, burn-out/overspannen etc?
  • Heb je weinig energie, altijd moe, moeite met focus/onthouden, slaap je slecht?
  • Ben je benieuwd hoe je gezondheid ervoor staat?
  • Wil je graag weten wat je nodig hebt en waar je lichaam behoefte aan heeft?

Tijd en energie steken in jezelf is de grootste selfcare die je jezelf kunt geven. Door beter te weten wie je bent, door kennis op te doen over hoe je lichaam nu eigenlijk werkt en je daardoor beter snapt waar klachten vandaan komen, kun je makkelijker andere keuzes maken om je klachten te verhelpen. Wij helpen je daar graag bij.

Darmconsult

Ongeveer 2 miljoen mensen hebben last van spijsverteringsklachten. Denk daarbij aan buikpijn, opgeblazen gevoel, maagklachten, brandend maagzuur, aften in je mond, voedingsintoleranties, diarree, obstipatie, etc.

De klachten zijn heel vervelend, maar nog vervelender is het dat het zoveel andere gevolgen kan hebben.

Door middel van een ontlastingsonderzoek (zelf thuis af te nemen en opsturen naar het lab) kom je erachter wat de oorzaak is van je klachten en wordt er een op maat gemaakt plan voor je geschreven.